Katso tulevat valmennukset täältä!
Suosittuja blogi-kirjoituksia

Haluatko saada ilmoituksen uusista blogeista sähköpostiisi?

Kaikki tiedot on salattu eikä niitä koskaan jaeta kolmansille osapuolille.
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
Elätkö vai kuoletko pystyyn?
 17.5.2018, Anu Vihonen
Olen jo pitkään inspiroitunut Tommy Hellstenin ajatuksista. Eilen osallistuin hänen vetämäänsä “Et voi koskaan saada liikaa sitä, mitä et tarvitse” –dialogi-iltaan. Olipa voimaannuttava kokemus!

Kävimme mm. läpi sitä, että
  • olemme kaikki erilaisia, ainutlaatuisia.
  •  olemme myös kaikki samanlaisia; meitä kaikkia määrittää rakkauden tarve. Haluamme tulla nähdyksi, kuulluksi, ymmärretyksi ja hyväksytyksi omana itsenämme.
  •  olemme kaikki selittämättömiä, sisältämme “mysteerinmuotoisia”. Ennen kuin voimme olla onnellisia, on meidän jokaisen itse löydettävä oma, autenttinen itsemme ja yhteys johonkin suurempaan.
Usein etsimme itseämme ja onnellisuutta vääristä paikoista. Ajattelemme onnellisuuden löytyvän esimerkiksi rahasta, suorituksista, hyvästä työpaikasta tai päihteistä. Näistä lähtökohdista ajatellen onni on kuitenkin kovin lyhytaikaista ja mitä todennäköisimmin kaipaamme jotain muuta elämäämme.

Mistä onni sitten muodostuu? Onni on kiinni siitä, että hyväksymme olosuhteet sellaisina kuin ne ovat. On hyväksyttävä kaikki vaikeudet ja vastoinkäymiset, sillä niillä kaikilla on merkitystä elämäämme. Oleellista on se, kuinka vaikeudet tulkitsemme. On oma valintamme, elämmekö hyvän- vai pahantahtoisessa maailmassa. Kaikki lähtee siitä, kumpaan maailmaan ajattelemme kuuluvamme.

Tommy kehotti meitä hankkiutumaan elämässämme umpikujaan, sillä silloin suunta on vain ylöspäin. Umpikujassa ollessamme nöyrrymme ja tulemme tietoiseksi siitä, mikä on oikeasti tärkeää. Allekirjoitan tämän täysin, sillä olen useamman kuin kerran ollut siellä.

Ainoastaan läsnäolon tilassa voimme avautua ja elää. Kun hiljennämme ajatuksemme, voimme kuulla ja kuunnella intuitiota. Kaikki vastaukset löytyvät intuitiivisesti.

Ilta kiteytyi ehkäpä seuraavaan Tommyn ajatukseen “Jos koetamme kontrolloida elämää, kuolemme pystyyn”.

NLP Trainer & Coach: Anu Vihonen

NLP Trainer & Coach, Social Panorama Consultant, Tutkiskelija & Ikuinen ihmettelijä

Anun lempeä ja johdonmukainen tapa ohjata osallistujia antaa kaikille tilaa kasvaa ja oivaltaa omaan tahtiin.

Anulla on pitkä kokemus hektisestä työelämästä ja yrittäjyydestä. Hän on työskennellyt 15 vuotta IT-alalla; viimeksi Hewlett-Packardilla Suomen, Eestin, Latvian ja Liettuan hankintapäällikkönä.

Yrittäjänä, kouluttajana ja coachina hän on toiminut runsaat 15 vuotta.

Haluatko saada ilmoituksen uusista blogeista sähköpostiisi?

Kaikki tiedot on salattu eikä niitä koskaan jaeta kolmansille osapuolille.
Jaa tämä sivu
Jaa tämä sivu
Kaikki oikeudet pidätetään - Neway.fi 2018/2019 - Rekisteriseloste & Evästekäytäntö