Katso tulevat valmennukset täältä!
Suosittuja blogi-kirjoituksia

Haluatko saada ilmoituksen uusista blogeista sähköpostiisi?

Kaikki tiedot on salattu eikä niitä koskaan jaeta kolmansille osapuolille.
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
Energia itsessä ja muissa
 1.6.2018, Anu Vihonen
Meillä on koko ajan kaikenlaisia tunteita ja kaikki tunteet ovat ok. Positiivinen tai negatiivinen tunnetilamme välittyy ympäristöön ja muut ihmiset saavat siitä hyvin nopeasti osansa. Tunnetilamme on yhteydessä vetovoiman lakiin, joka on meitä ympäröivää universaalia energiaa. Tämä energia toimii fysiikan lainalaisuuksien mukaan ja vastaa siihen värähtelyyn, jota lähetämme ulospäin. Saamme koko ajan lisää sitä, mikä meistä välittyy ulospäin. 

Juuri nyt olen siirtänyt työpöydän puutarhaan, linnut laulavat, aurinko paistaa vaahteran lehvistön läpi ja oloni on rauhallinen. Minulla on tunne, että olen yhteydessä sisäiseen itseeni ja välitän positiivista energiaa ulospäin. Hetken päästä tilanne voi toki olla toinen.

Jos haluat, voit vahvistaa omaa positiivista energiaasi vaikkapa seuraavalla harjoituksella.
Istu tukevasti tuolilla, sohvalla tai muulla alustalla.

Hengitä muutaman kerran syvään. Jokaisella sisäänhengityksellä hengität itseesi sitä voimavaraa, mitä tarvitset. Se voi olla vaikkapa rauhallisuutta, onnellisuutta, tasapainoa, iloa tai aivan mitä tahansa. Jokaisella uloshengityksellä hengität ulos kaikki ne asiat, jotka eivät kuulu tähän aikaan, paikkaan ja hetkeen. Jatka tätä riittävän kauan. Mieli vaikuttaa kehoon ja keho mieleen - ja ehkä huomaat, kuinka olosi pikkuhiljaa muuttuu.

Kuvittele, että sydämestäsi lähtee huokumaan sitä voimavaraa, jota äsken hengitit itseesi. Nyt jokaisella uloshengityksellä voimavara leviää sinusta ulospäin. Sinussa itsessäsi on voimavaraa ja levität sitä ympäristöön. Kuvittele kuinka voimavaran sisältämä positiivinen energia leviää ympäristöösi ja siitä vielä paljon, paljon eteenpäin. Jatka tätä riittävän kauan.

Lähde liikkeelle ja vain havainnoi energia itsessäsi ja muissa.

NLP Trainer & Coach: Anu Vihonen

NLP Trainer & Coach, Social Panorama Consultant, Tutkiskelija & Ikuinen ihmettelijä

Anun lempeä ja johdonmukainen tapa ohjata osallistujia antaa kaikille tilaa kasvaa ja oivaltaa omaan tahtiin.

Anulla on pitkä kokemus hektisestä työelämästä ja yrittäjyydestä. Hän on työskennellyt 15 vuotta IT-alalla; viimeksi Hewlett-Packardilla Suomen, Eestin, Latvian ja Liettuan hankintapäällikkönä.

Yrittäjänä, kouluttajana ja coachina hän on toiminut runsaat 15 vuotta.

Haluatko saada ilmoituksen uusista blogeista sähköpostiisi?

Kaikki tiedot on salattu eikä niitä koskaan jaeta kolmansille osapuolille.
Jaa tämä sivu
Jaa tämä sivu
Kaikki oikeudet pidätetään - Neway.fi 2018/2019 - Rekisteriseloste & Evästekäytäntö