Katso tulevat valmennukset täältä!
Suosittuja blogi-kirjoituksia

Haluatko saada ilmoituksen uusista blogeista sähköpostiisi?

Kaikki tiedot on salattu eikä niitä koskaan jaeta kolmansille osapuolille.
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
Hyvää ilmapiiriä NLP:n äärellä
 10.4.2018, Anu Vihonen
Rakastan viikonloppuja. Rakastan varsinkin niitä viikonloppuja, jolloin ohjaan NLP-koulutuksia ja vietän aikaa kurssilaisten kanssa. Vaikka ihmiset vaihtuvat, niin jollain lailla koulutuksissa on lähes aina samankaltainen tunnelma, innostunut odotus ja yhdessäolon kokemus. Tämä toteutuu erityisesti niiden ryhmien kanssa, jotka kokoontuvat useamman kerran yhdessä. 

NLP:ssä ajatellaan ja arvostetaan sitä, että jokaisella on oma maailmankuvansa eikä kenenkään maailmankuva ole parempi kuin toisen. Tämä ajattelutapa luo aivan omanlaisensa sallivuuden koulutuksiin. 

Roolini ohjaajana on esitellä aiheen mukaisia NLP-ajatuksia ja –harjoituksia ja antaa hyvän ilmapiirin saapua paikalle. Tämän jälkeen minua ei oikeastaan tarvita; saan vain mielenkiinnolla havainnoida ryhmässä tapahtuvia myönteisiä muutoksia. 

Parasta lienee kokemusten ja oivallusten jakaminen toisten kanssa. Kaikki oppivat koko ajan paitsi omien oivallustensa kautta, niin myös toisiltaan. 

Seuraavassa erään viime viikonlopun koulutukseen osallistuneen ajatus: “Oli huikea viikonloppu. Mieli palaa välillä siihen kuplivaan, välittömään tunnelmaan mitä sain olla jakamassa kanssanne. Kiitos siitä kaikille!”. 

NLP Trainer & Coach: Anu Vihonen

NLP Trainer & Coach, Social Panorama Consultant, Tutkiskelija & Ikuinen ihmettelijä

Anun lempeä ja johdonmukainen tapa ohjata osallistujia antaa kaikille tilaa kasvaa ja oivaltaa omaan tahtiin.

Anulla on pitkä kokemus hektisestä työelämästä ja yrittäjyydestä. Hän on työskennellyt 15 vuotta IT-alalla; viimeksi Hewlett-Packardilla Suomen, Eestin, Latvian ja Liettuan hankintapäällikkönä.

Yrittäjänä, kouluttajana ja coachina hän on toiminut runsaat 15 vuotta.

Haluatko saada ilmoituksen uusista blogeista sähköpostiisi?

Kaikki tiedot on salattu eikä niitä koskaan jaeta kolmansille osapuolille.
Jaa tämä sivu
Jaa tämä sivu
Kaikki oikeudet pidätetään - Neway.fi 2018/2019 - Rekisteriseloste & Evästekäytäntö