Katso tulevat valmennukset täältä!
Suosittuja blogi-kirjoituksia

Haluatko saada ilmoituksen uusista blogeista sähköpostiisi?

Kaikki tiedot on salattu eikä niitä koskaan jaeta kolmansille osapuolille.
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
NLP & Tony Robbins
 17.1.2018, Anu Vihonen
Luin juuri tarinan valmentaja, kirjailija Tony Robbinsista, joka oli aikanaan ilmoittautunut pitkäkestoiseen NLP-koulutukseen. Käytyään koulutusta muutaman päivän hän innostui siitä valtavasti ja halusi välittömästi lähteä kertomaan aiheesta eteenpäin. Kun Tony mainitsi aikeestaan NLP-kouluttajalleen, hän sai tylyn vastauksen “Et voi tehdä sitä, sillä sinulla ei ole NLP-koulutuksesta sertifikaattia.”

Tony oli vastauksesta hämmentynyt ja päätti kuitenkin viipymättä testata kuinka NLP toimisi. Hän lähti illalla hotellihuoneestaan, meni lähimpään ravintolaan ja alkoi auttaa ihmisiä esimerkiksi luopumaan tupakanpoltosta, ankkuroimaan tarvitsemiaan voimavaroja ja vahvistamaan sisäisiä rajoja. Tämän tempauksen seurauksena Tony erotettiin koulutuksesta. Tänä päivänä Tony Robbins on NLP-keinoin vaikuttanut jo yli 10 miljoonan ihmisen elämään siitä huolimatta, ettei hänellä edelleenkään ole virallista NLP-todistusta. 

NLP-kouluttajana ajattelen, että heti ensimmäisen kurssiviikonlopun jälkeen voi ja pitääkin alkaa harjoitella oppimiaan NLP-asioita viemällä niitä käytäntöön. Tämä on NLP:ssä niin parasta, sillä kaikki taidot ja voimavarat ovat jo meissä. On vain muistettava, että NLP:stä on hyötyä ainoastaan silloin, kun toinen osapuoli on aidosti siitä kiinnostunut ja valmis heittäytymään mielen muokkaamiseen. On myös pidettävä mielessä ekologia eli se, että harjoituksen tekijä tekee muutoksen ainoastaan silloin, kun hänen sisimpänsä (identiteetti, intuitio) hyväksyy muutoksen.

Koska me kaikki emme ole Tony Robbinseja, ovat pitkät NLP-koulutukset toki monelle tarpeen. Ainakin minulle ne ovat olleet ja ovat edelleen. Koulutusten myötä pääsemme entistä syvemmälle omaan itseen ja sitä kautta voimme positiivisesti vaikuttaa yhä enemmän myös muihin. 

Hyvä Tony Robbins ja hyvä me NLP-koulutuksiin osallistujat! Olemme kaikki täydellisiä sellaisina kuin olemme, omina itsenämme. 

NLP Trainer & Coach: Anu Vihonen

NLP Trainer & Coach, Social Panorama Consultant, Tutkiskelija & Ikuinen ihmettelijä

Anun lempeä ja johdonmukainen tapa ohjata osallistujia antaa kaikille tilaa kasvaa ja oivaltaa omaan tahtiin.

Anulla on pitkä kokemus hektisestä työelämästä ja yrittäjyydestä. Hän on työskennellyt 15 vuotta IT-alalla; viimeksi Hewlett-Packardilla Suomen, Eestin, Latvian ja Liettuan hankintapäällikkönä.

Yrittäjänä, kouluttajana ja coachina hän on toiminut runsaat 15 vuotta.

Haluatko saada ilmoituksen uusista blogeista sähköpostiisi?

Kaikki tiedot on salattu eikä niitä koskaan jaeta kolmansille osapuolille.
Jaa tämä sivu
Jaa tämä sivu
Kaikki oikeudet pidätetään - Neway.fi 2018/2019 - Rekisteriseloste & Evästekäytäntö