Esillä mm.
TILAA ILMAINEN Pehmeäkantinen POLKU-KIRJA
TILAA ILMAINEN Pehmeäkantinen POLKU-KIRJA
kuinka tavoittaa sisäinen tasapaino ja merkitys luopumatta Netflixistä, sosiaalisesta mediasta tai muustakaan arkisesta asiasta.
kuinka tavoittaa sisäinen tasapaino ja merkitys luopumatta Netflixistä, sosiaalisesta mediasta tai muustakaan arkisesta asiasta.
Tilasimme pienen erän KIRJOJA valmiiksi
maksa vain 11,95 €:n toimitus- ja käsittely
1 kpl / talous
*Kirjan Hinta tavallisesti 24,40 €
1
Toimitus
Mihin haluat vastaanottaa kirjan?
2
Täydennä?
Täydennä tilaus ja säästä
Toimitus
Kirjan hinta on tavallisesti 24,40 €, mutta maksamme itse kirjan puolestasi. Maksat ainoastaan toimitus- ja käsittelykulun yht. 11,95 € vastaanottaaksesi kirjan mihin tahansa Suomessa. Tällä hetkellä emme toimita ulkomaille. Kirjan tilaajana saat heti sisäänpääsyn NLP-VERKKO-OPPITUNTIIN.
SSL-SUOJATTU
Täyttämällä lomakkeen liityt Neway.fi-sähköpostilistalle tilausvahvistusten ja muiden ilmoitusten saamiseksi. Voit koska tahansa jättäytyä listalta näin halutessasi. Tietosi on turvassa eikä niitä koskaan jaeta kolmansille osapuolille. Kunnioitamme yksityisyyttäsi.
Polku - 55 mukaan otettavaa havaintoa elämästä
Yli kymmenen vuoden ajan NLP-kouluttajana ja ihmismielen innokkaana opiskelijana Anu Vihonen on päässyt havainnoimaan aitiopaikalta sitä, mikä saa ihmisen löytämään sisäisen levollisuutensa ja merkityksensä tässä ylivirittyneessä maailmassa – ja mikä yhtälailla estää osaa ihmisistä löytämästä omaa polkuaan. Kirjassa Anu jakaa kanssasi 55 oivalluttavaa havaintoa siitä, miten voit tavoittaa sisälläsi piilevän potentiaalin ja alkaa saada vastauksia kysymykseen, ”Miksi oikeastaan olen olemassa?”. Tämänhetkisellä elämäntilanteellasi ei ole merkitystä: kirja antaa sinulle yksinkertaisia ja käytännönläheisiä keinoja oman merkityksen tunteen tavoittamiseksi jokapäiväisen toimintasi lomassa. Voi olla, että olet jumissa elämässäsi, et ehkä tiedä mitä tekisit jonkun asian suhteen, tarvitset selkeyttä ja tilaa ajatella tai yksinkertaisesti haluat saada uusia mahdollisuuksia elämääsi. Kirjan kappaleet vievät sinut aina NLP-kursseilta buddhalaisiin luostareihin ja takaisin tiputellen samalla syvällisiä ajatuksen muruja oman polkusi varrelle.
Yli kymmenen vuoden ajan NLP-kouluttajana ja ihmismielen innokkaana opiskelijana Anu Vihonen on päässyt havainnoimaan aitiopaikalta sitä, mikä saa ihmisen löytämään sisäisen levollisuutensa ja merkityksensä tässä ylivirittyneessä maailmassa – ja mikä yhtälailla estää osaa ihmisistä löytämästä omaa polkuaan. Kirjassa Anu jakaa kanssasi 55 oivalluttavaa havaintoa siitä, miten voit tavoittaa sisälläsi piilevän potentiaalin ja alkaa saada vastauksia kysymykseen, ”Miksi oikeastaan olen olemassa?”. Tämänhetkisellä elämäntilanteellasi ei ole merkitystä: kirja antaa sinulle yksinkertaisia ja käytännönläheisiä keinoja oman merkityksen tunteen tavoittamiseksi jokapäiväisen toimintasi lomassa. Voi olla, että olet jumissa elämässäsi, et ehkä tiedä mitä tekisit jonkun asian suhteen, tarvitset selkeyttä ja tilaa ajatella tai yksinkertaisesti haluat saada uusia mahdollisuuksia elämääsi. Kirjan kappaleet vievät sinut aina NLP-kursseilta buddhalaisiin luostareihin ja takaisin tiputellen samalla syvällisiä ajatuksen muruja oman polkusi varrelle.
Kirja, bonus & uusi matka
Kirjan tilaajana saat Anu Vihosen (NLP Trainer & Coach) ohjaaman NLP-verkko-oppitunnin ILMAISEKSI!
  •  Ilmainen pehmeäkantinen Polku-kirja
  • ​NLP-verkko-oppitunti Anu Vihosen (NLP Trainer & Coach, Neway.fi) ohjaamana
  • ​Löydä itsestäsi uusia voimavaroja ja aloita mieltä avartava matka omaan itseen
 Maksoimme itse kirjan puolestasi. Katat ainoastaan sen toimituksen! Kerro, mihin haluat vastaanottaa oman kappaleesi?
Kirjan tilaajana saat pääsyn omalle valmennussivullesi ILMAISEKSI, josta löydät oman NLP-verkko-oppitunnin Anu Vihosen ohjaamana!


"Kiitos hienoja asioita. Tallennan itselleni."

"Se tapahtuu, minkä kuuluukin tapahtua. Tämä kirjoitus tuli juuri oikeaan aikaan."


"Mä niin komppaan. Ihana teksti!"

"Kiitos tästä minua juuri nyt kannustavasta ja rohkaisevasta kirjoituksestasi."
55 mukaan otettavaa havaintoa elämästä
Kirjan kappaleet olivat ensin kirjeitä itselleni ja nyt ne ovat kirjeitä minulta sinulle. Toivon sinun saavan niistä iloa ja oivalluksia sekä lisäävän rakkautta niin itseäsi kuin omaa elämääsi kohtaan. - Anu Vihonen

Polku-kirjan myötä oivallat mm.
  •  mitkä ovat kuusi varoitusmerkkiä siitä, että elät elämääsi autopilotilla
  • ​kuinka sinun ei tarvitse "olla ensin jotakin" elääksesi rikasta elämää jo tänään
  •  kuinka onnellisuus ja merkitys ovat mahdollista löytää jokaisesta päivästä juuri sellaisena kuin olet
  • ​Google-pioneerin kolme tietoisen läsnäolon harjoitusta
  •  miten hyödyntää NLP:tä (neuro linguistic programming) omassa elämässäsi
  • ​keinoja siihen, kuinka voit tavoittaa levollisuuden tunteen arjen keskellä
Kirjoittajasta
Anu Vihonen, NLP Trainer & Coach

Yli kymmenen vuoden ajan Anu on auttanut ihmisiä oivaltamaan, kuinka NLP:n avulla on mm. mahdollista tuntea itsensä elinvoimaiseksi, luoda ja ylläpitää rikkaita ystävyyssuhteita sekä tavoittaa sisäinen merkitys omassa elämässä. 

Anun oma NLP-matka alkoi 2000-luvun alussa, kun hän oli lähellä palaa loppuun työssään IT-maailman johtotehtävissä Hewlett-Packardilla. Lopulta hän päätti irtisanoutua työstään ja päätyi yrittäjänä koordinoimaan EU-hankkeita, joissa kehitettiin yrittäjämentorointia. "Ensimmäisessä mentorointiprojektissa tapasin NLP-kouluttajan, jonka NLP Practitioner -koulutukseen osallistuin. Vasta tuolloin 40-vuotiaana aloin ymmärtää, että voin oikeasti vaikuttaa ajatteluuni ja mielentilaani."

NLP:stä alkoi uusi, loppuelämän kestävä matka mielen hallinnan ja tasapainon ylläpitämiseen sekä näiden taitojen opettamiseksi muille.

Anu on myös kirjoittanut kirjan Se kasvaa mihin huomio kiinnittyy yhdessä Tiina Pajulan kanssa.
Anu on tuttu mm. seuraavista yhteyksistä.
 13 henkilöä katselee sivustoa parasta aikaa.
Rajoitettu tarjous
Polku - 55 mukaan otettavaa havaintoa elämästä koostuu 55:tä kirjoituksesta, jotka auttavat oivaltamaan, että onni, merkitys ja arvostus elämää kohtaan on mahdollista löytää jokaisesta päivästä. Kirjan pelkistetyt kappaleet antavat tilaa uusille oivalluksille ja toimivat myös ikäänkuin yksittäisinä inspiraation lähteinä jokapäiväisessä elämässä. 

Kirjan aihealueet ovat jaettu seitsemään pääkohtaan. Voit lukea ne järjestyksessä läpi tai inspiroitua sinua eniten kiinnostavista aiheista. Voit halutessasi myös avata kirjan satunnaisesta kohdasta ja löytää juuri kyseiseltä sivulta sinulle sopivan viestin ja merkityksen. 
Tarjous
Kirjan hinta on normaalisti 24,40 € toimituskuluineen, mutta maksamme itse kirjan puolestasi. Maksat ainoastaan toimitus- ja käsittelykulun, joka on yhteensä 11,95 € (sis. alv 10 %) vastaanottaaksesi kirjan mihin tahansa Suomessa. Tällä hetkellä toimitamme kirjoja ainoastaan Suomeen.
Tarkoitus?
Kun katsomme elämäämme taaksepäin, voimme usein huomata, että kaikilla meille tapahtuvilla asioilla on merkityksensä. Näin on tapahtunut myös omalla kohdallani ja sen vuoksi päätin koostaa viime vuosien matkastani sinulle tämän kirjan. Toivon kirjan tarjoavan uusia ajatuksia ja arjen työkaluja elämääsi. 

Kirja tarjoaa toimivia ja käytännönläheisiä näkökulmia kaikille, jotka haluavat löytää uusia merkityksiä elämälleen.
Aika on valttia...
Kirjoja on painettu ja tilattu valmiiksi vain hyvin rajallinen määrä. Kun ne loppuvat, emme voi taata niiden saatavuutta nopeasti.
Tyytyväisyystakuu
Mikäli et jostain syystä olekaan tyytyväinen tilaamaasi kirjaan, saat rahasi takaisin 30 päivän sisällä sen tilaamisesta. Sinun ei tarvitse edes lähettää kirjaa takaisin. Riittää, että ilmoitat asiasta sähköpostiin info [a] neway.fi ja rahasi palautetaan.
Huom! Tämä kampanja päättyy pian!
Huom! Kirjoja on jäljellä rajoitettu määrä!
Huom! Kirjoja on jäljellä rajoitettu määrä!
Olemme saaneet kustantajalta kirjoja vain pienen erän.
Kun kirjat loppuvat varastostamme, emme voi taata niiden saatavuutta nopeasti.
Olemme saaneet kustantajalta kirjoja vain pienen erän. Kun kirjat loppuvat varastostamme, emme voi taata niiden saatavuutta nopeasti.
countdown
00 Years 00 Months 00 Weeks 00 Days 00 Hours 00 Minutes 00 Seconds
Copyright Neway.fi 2019+
kaikki oikeudet pidätetään.