Katso tulevat valmennukset täältä!
Suosittuja blogi-kirjoituksia

Haluatko saada ilmoituksen uusista blogeista sähköpostiisi?

Kaikki tiedot on salattu eikä niitä koskaan jaeta kolmansille osapuolille.
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
Kevät ja intuitiosta kupliva kasvu
  20.2.2019, Anu Vihonen
anu-vihonen-lasnaolo
Kevään edetessä ja valon määrän lisääntyessä odotan jonkinlaista uutta ja uudistumista. Tunnekokemus on tuttu, sillä näin tapahtuu aina keväisin. Huomaan, että tämä on uskomus, jonka tässä tapauksessa haluan pitää. Saan siitä uutta energiaa, joka suorastaan kuplii vatsanpohjassa.

Olenkin viime päivät etsiskellyt netistä, mihin lähtisin seuraavaksi oppimaan uutta. Eteeni on tullut useita vaihtoehtoja, kuten esimerkiksi matkustaminen äiti Ammanin ashramiin Intiaan, vapaaehtoistyö buddhalaisessa luostarissa Ranskassa tai NLP Trainer –koulutus Kreikassa. 

Kaikkien edellämainittujen kohteiden kohdalla jokin sisimmässäni on sanonut, että aika ei ole niille nyt oikea. Ihmettelen myös, miksi olen valinnut vaihtoehtoja, joissa pitää matkustaa ulkomaille oppiakseen uutta. Eikö Suomessa sitten voi oppia uutta? 

Päätinkin ottaa käteeni Intuitio-kortit (Frange-Nevalainen) ja etsiä vastausta sieltä. Nostin kortin, jossa lukee seuraavaa: “Kuuntele intuitiotasi. Läsnäolo ja leikkimielisyys tekevät sinusta avoimen ohjaukselle, ja kun toimit intuitiotasi kuunnellen, kokemus lisää luottamustasi. Intuitio ohjaa kohti kasvukohtiasi. Sydämesi ohjaa oikeaan. Elä intuitiolla, iloitse sen ihmeestä”. 

Ihan mahtava vastaus! Nyt siis vain odotan, että intuitio ohjaa minut oikeaan. Joko lähden jonnekin tai sitten en. Joka tapauksessa tiedän, että olen matkalla kohti kasvukohtaani tai ehkä olen jo siellä.
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
Tutustu vuoden 2019 valmennuksiin

NLP Trainer & Coach: Anu Vihonen

NLP Trainer & Coach, Social Panorama Consultant, Tutkiskelija & Ikuinen ihmettelijä

Anun lempeä ja johdonmukainen tapa ohjata osallistujia antaa kaikille tilaa kasvaa ja oivaltaa omaan tahtiin.

Anulla on pitkä kokemus hektisestä työelämästä ja yrittäjyydestä. Hän on työskennellyt 15 vuotta IT-alalla; viimeksi Hewlett-Packardilla Suomen, Eestin, Latvian ja Liettuan hankintapäällikkönä.

Yrittäjänä, kouluttajana ja coachina hän on toiminut runsaat 15 vuotta.
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML

Haluatko saada ilmoituksen uusista blogeista sähköpostiisi?

Kaikki tiedot on salattu eikä niitä koskaan jaeta kolmansille osapuolille.
Jaa tämä sivu
Jaa tämä sivu
Kaikki oikeudet pidätetään - Neway.fi 2018/2019 - Rekisteriseloste & Evästekäytäntö