Katso tulevat valmennukset täältä!
Suosittuja blogi-kirjoituksia

Haluatko saada ilmoituksen uusista blogeista sähköpostiisi?

Kaikki tiedot on salattu eikä niitä koskaan jaeta kolmansille osapuolille.
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
Matkalla feminiiniseen osaan minussa
 14.12.2018, Anu Vihonen
anu-vihonen-matkalla-feminiiniseen-osaan-minussa
Käyn säännöllisesti erilaisissa työtäni ja samalla omaa ajatteluani rikastuttavissa koulutuksissa. Tällä viikolla osallistuin mielenkiintoiseen workshoppiin, joka osoittautui varsin merkitykselliseksi. Tutkimme usean tunnin ajan lempiaihettani eli egon ja sielun välistä tasapainoa. Olipa huikea kokemus!
Ego meissä vastaa kysymykseen “Millainen minun on oltava, jotta saavutan mitä haluan?” Se on maskuliinista energiaa, jota ohjaa pelko. Sielu puolestaan vastaa kysymykseen “Mitä haluan kauttani luoda ja mikä on osuuteni siinä?” Sielu on feminiinistä energiaa ja sen ohjaavana tekijänä on rakkaus. Niin miehissä kuin naisissa on molempia energioita. Feminiinistä energiaa on sitä vähemmän mitä suorituskeskeisempiä olemme tai mitä suorituskeskeisemmässä ympäristössä työskentelemme.
Tarkastelimme egon ja sielun välistä tasapainoa mm. kehotuntemusten kautta. Feminiinisyyden (sielu) tunne alkoi kasvaa ja muistin, kuinka egoni oli edellispäivänä tuonut mieleeni ajatuksen alitajunnasta “kohta minut hylätään”. Feminiinisyyden nyt vahvistuessa pelko hylätyksi tulemisesta poistui.

Entisestään selkeni ajatus siitä, että feminiinisyydessä asustaa kaikki rakkaus. Sielu (feminiinisyys) keskittyy tähän hetkeen. Mitään muuta ei ole. Tunsin myös, että olin workshopissa juuri oikeiden ihmisten seurassa. Vaikka emme tunteneet toisiamme etukäteen, meitä yhdisti merkityksellisyys ja vahva hyväksyntä.

Tutkimme myös minkälaista elämä on, kun feminiinisyyteen yhdistyy johtajuus. Harjoituksessa lähdin liikkumaan eteenpäin vakaasti ja lempeällä tietoisella itsevarmuudella. Johtajuuttani kannatteli feminiininen energia ja myös egon toimeenpaneva maskuliinisuus oli mukana. Oli hyvä edetä ja luottaa tapahtuvaan. Ihan koko ajan. Tässä kohtaa mieleeni tulivat ajatukset “On levollinen olo, voin olla oma itseni, ajatukseni ovat selkeät, minua eivät muiden pahat sanat tai teot vahingoita. Olen hyvä sellaisena kuin olen.”

Missioni sai myös aivan uuden ulottuvuuden. Elämäntehtäväni on kuljettaa ihmisiä eteenpäin feminiinisestä voimasta käsin. Kuljettaminen tarkoittaa vahvaa tietoista läsnäoloa ja sitä, että ihmiset itse tietävät omat tiensä. Ainoastaan kuljen rinnalla. Kiitollisuus on edellytys sille, että feminiininen energia kasvaa. Tämän energian myötä juuri oikeat ihmiset tulevat eteeni ja osallistuvat kursseilleni. Mikään ei ole sattumaa.

Harjoituksen tässä vaiheessa nostin kädet eteeni. Vasemmassa kädessäni kihelmöi sielu vahvana ja voimakkaana. Oikeassa kädessä oli pienehkö ego. Ego oli sielun palveluksessa. Sielun osuus oli valmennuksen aikana kasvanut oleellisesti ja ohjauspiste oli siirtynyt omaan itseen. 

Kaikki on hyvin, ihan koko ajan. Matka feminiiniseen osaan minussa jatkuu.

NLP Trainer & Coach: Anu Vihonen

NLP Trainer & Coach, Social Panorama Consultant, Tutkiskelija & Ikuinen ihmettelijä

Anun lempeä ja johdonmukainen tapa ohjata osallistujia antaa kaikille tilaa kasvaa ja oivaltaa omaan tahtiin.

Anulla on pitkä kokemus hektisestä työelämästä ja yrittäjyydestä. Hän on työskennellyt 15 vuotta IT-alalla; viimeksi Hewlett-Packardilla Suomen, Eestin, Latvian ja Liettuan hankintapäällikkönä.

Yrittäjänä, kouluttajana ja coachina hän on toiminut runsaat 15 vuotta.
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML

Haluatko saada ilmoituksen uusista blogeista sähköpostiisi?

Kaikki tiedot on salattu eikä niitä koskaan jaeta kolmansille osapuolille.
Jaa tämä sivu
Jaa tämä sivu
Kaikki oikeudet pidätetään - Neway.fi 2018/2019 - Rekisteriseloste & Evästekäytäntö