Katso tulevat valmennukset täältä!
Suosittuja blogi-kirjoituksia

Haluatko saada ilmoituksen uusista blogeista sähköpostiisi?

Kaikki tiedot on salattu eikä niitä koskaan jaeta kolmansille osapuolille.
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
Onpa siistiä!
 10.9.2018, Anu Vihonen
Kesän kestänyt NLP Practitioner –koulutus on juuri päättynyt, mieli on hieman haikea ja kuitenkin onnellinen.

On ollut uskomatonta nähdä, kuulla ja kokea kuinka ihmiset muuttavat ajatuksiaan ja siten muuttuvat niin sisäisesti kuin ulkoisesti. Mieli vaikuttaa kehoon ja keho mieleen, joten mielessä olevat ajatukset näkyvät aivan konkreettisesti myös ulospäin.

Koulutus kesti 16 päivää toukokuun lopusta syyskuun alkuun, joten tapasimme muutaman viikon välein. Keskiössä oli yhteyden rakentaminen omaan itseen, omiin voimavaroihin ja omannäköiseen elämään. Poistimme rajoittavia uskomuksia, katsoimme asioita uusista näkökulmista, muokkasimme menneisyyttä ja loimme uudenlaista tulevaisuutta. Ja paljon muuta.

Eräs kurssille osallistunut kertoi, että oli aikaisemmin ajatellut lapsiperhearjen, omakotitalon ja kiireen töissä olleen kuormittavia tekijöitä hänen elämässään. Koulutuksen aikana hän huomasi, että näin ei ollutkaan. Häntä olivatkin kuormittaneet ympäristön vaatimukset toimia omien perustarpeiden vastaisesti sekä omat rajoittavat uskomukset siitä, miten pitäisi olla ja mitä muut häneltä odottavat.

Huikea oivallus, sillä uskon hänen kesän aikana ymmärtäneen sen, minkälaista elämää haluaa elää. Vastaavia omakohtaisia oivalluksia oli aivan jokaisella kurssilaisella.

Pienikin myönteinen muutos ihmisessä myös vie positiivista sanomaa eteenpäin, sillä systeemiteorian mukaisesti kaikki vaikuttaa kaikkeen. Kun yksi ihminen muuttuu, myös muut hänen ympärillään muuttuvat. On hauska ajatella, kuinka NLP-ajattelu leviää näidenkin ihmisten myötä.

Juuri nyt näen mielikuvan, jossa kaikki kurssin osallistujat kulkevat ihmisten joukossa kukin omilla tahoillaan. Jokaisella on mukanaan omanlaistaan näkymätöntä NLP-voimaa, joka välittyy muihin ihmisiin. Kun muut saavat osansa näistä energioista, lähtee hyvä eteenpäin.

Ainoa sana, joka nyt tulee mieleeni on “Siistiä!”.

NLP Trainer & Coach: Anu Vihonen

NLP Trainer & Coach, Social Panorama Consultant, Tutkiskelija & Ikuinen ihmettelijä

Anun lempeä ja johdonmukainen tapa ohjata osallistujia antaa kaikille tilaa kasvaa ja oivaltaa omaan tahtiin.

Anulla on pitkä kokemus hektisestä työelämästä ja yrittäjyydestä. Hän on työskennellyt 15 vuotta IT-alalla; viimeksi Hewlett-Packardilla Suomen, Eestin, Latvian ja Liettuan hankintapäällikkönä.

Yrittäjänä, kouluttajana ja coachina hän on toiminut runsaat 15 vuotta.

Haluatko saada ilmoituksen uusista blogeista sähköpostiisi?

Kaikki tiedot on salattu eikä niitä koskaan jaeta kolmansille osapuolille.
Jaa tämä sivu
Kaikki oikeudet pidätetään - Neway.fi 2018/2019 - Rekisteriseloste & Evästekäytäntö