Katso tulevat valmennukset täältä!
Suosittuja blogi-kirjoituksia

Haluatko saada ilmoituksen uusista blogeista sähköpostiisi?

Kaikki tiedot on salattu eikä niitä koskaan jaeta kolmansille osapuolille.
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
Päästetään irti
 31.12.2018, Anu Vihonen
anu-vihonen-sallitaan-asioiden-tapahtua
Viime vuosina olen säännöllisen epäsäännöllisesti viettänyt muutamia viikkoja buddhalaisissa luostareissa. Näiden vierailujen myötä yksi itselle tärkeimmistä opeista on ollut se, ettemme saa takertua tai kiinnittyä asioihin tai ihmisiin. 

Jos on tarkoitus, että jokin ihmissuhde loppuu, antaa sen loppua. Tärkeää on, että seuraamme sydämen ääntä emmekä pyri muuttamaan itseämme, jos joku toinen niin vaatii. Mikäli saamme potkut työpaikastamme, sekin on ok. Tai jos joudumme lähtemään unelmavuokra-asunnostamme, niin lähdemme hyvillä mielin. On vain oltava kiitollinen siitä mitä on ollut ja jatkettava eteenpäin. 

Pahinta on pysähtyä murehtimaan mennyttä tai jäädä kiinni pelkoon siitä, mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Kaikilla meille tapahtuvilla asioilla on merkityksensä ja usein huomaamme sen vasta myöhemmin.

Buddhalaiset vahvistavat yhteyttä omaan itseensä, jotta mikään ei heitä hetkauttaisi tapahtuipa mitä tahansa. He myös korostavat sitä, että yhteyden ylläpitäminen vaatii säännöllistä harjoittelua. Luostareissa tämä pääosin tapahtuu meditoimalla useita tunteja päivässä. 

Buddhalainen filosofia on mielestäni ihan NLP:tä. NLP:ssäkin rakennamme yhteyttä itseemme yhä uudelleen ja uudelleen. Aina välillä menetämme yhteyden ja se on ihan ok. Kun antaa asioiden tapahtua ja päästää irti pakottamisesta, elämä alkaa soljua eteenpäin ihan itsekseen.
Ihanaa uutta vuotta!

Rakkaudella,
Anu

Tutustu vuoden 2019 valmennuksiin

NLP Trainer & Coach: Anu Vihonen

NLP Trainer & Coach, Social Panorama Consultant, Tutkiskelija & Ikuinen ihmettelijä

Anun lempeä ja johdonmukainen tapa ohjata osallistujia antaa kaikille tilaa kasvaa ja oivaltaa omaan tahtiin.

Anulla on pitkä kokemus hektisestä työelämästä ja yrittäjyydestä. Hän on työskennellyt 15 vuotta IT-alalla; viimeksi Hewlett-Packardilla Suomen, Eestin, Latvian ja Liettuan hankintapäällikkönä.

Yrittäjänä, kouluttajana ja coachina hän on toiminut runsaat 15 vuotta.
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML

Haluatko saada ilmoituksen uusista blogeista sähköpostiisi?

Kaikki tiedot on salattu eikä niitä koskaan jaeta kolmansille osapuolille.
Jaa tämä sivu
Jaa tämä sivu
Kaikki oikeudet pidätetään - Neway.fi 2018/2019 - Rekisteriseloste & Evästekäytäntö