Tutkiskelija?
Tutkiskelija?
Olemme vuosia Newaylla auttaneet ihmisiä kehittämään itseään NLP:n keinoin. Teemme sitä yhä edelleen ja innokkaammin kuin koskaan ennen.

Huomasimme kuitenkin jossain vaiheessa, että inspiroivien kurssien jälkeen jotkut osallistujista pikkuhiljaa menettivät kurssikavereista ja uusista oivalluksista syttyneen innostuksen ja näin myös yhteyden omiin voimavaroihinsa. Tämähän on meille kaikille hyvin luonnollista. Innostumme jostakin kunnes kadotamme kosketuksen siihen, mikä sai meidät alunperin innostuneeksi.

Uskomme vahvasti siihen, että hyvän elämän työkaluja tulee voida käyttää omassa elämässä jatkuvasti. Niinpä halusimme luoda yhteisön, jossa oman ja sitä kautta muiden elämän rikastuttaminen on koko ajan mahdollista. Teemme tämän ajattelemalla olevamme Tutkiskelijoita & Ikuisia ihmettelijöitä.
Tutkiskelija = Asenne 
Tutkiskelija-näkökulmasta käsin havainnoimme maailmaa avoimina, otamme elämän vastaan mielenkiinnolla ja kehitymme joka päivä hieman lisää. Tällä tavoin eteemme avautuu koko ajan uusia mahdollisuuksia, jotka muuten jäisivät huomaamatta.
  • Tutkiskelija & Ikuinen ihmettelijä tiedostaa sisällään olevan potentiaalin merkityksen ja on kiinnostunut löytämään uusia puolia itsestään, ympäriltään ja elämästään joka päivä.
  •  Tutkiskelija & Ikuinen ihmettelijä arvostaa elämää nyt, arvostaa muita ihmisiä sellaisina kuin he ovat, uskoo hyvään ja tietää asioiden tapahtuvan syystä.
  •  Tutkiskelijan & Ikuisen ihmettelijän mieli on avoin ja se näkee mahdollisuuksia, joita muut eivät välttämättä näe.
  •  Tutkiskelija & Ikuinen ihmettelijä tietää olevansa voimakas ja kykeneväinen elämään onnellista elämää, eikä elä isovanhempien, vanhempien tai opettajien viitoittamaa tietä. 
  •  Tutkiskelija & Ikuinen ihmettelijä katsoo tavallisiakin asioita uusista näkökulmista, koska tietää sen johtavan uusiin mahdollisuuksiin, onnistumisiin ja kokemuksiin.
  •  Tutkiskelija & Ikuinen ihmettelijä on ylpeästi oma itsensä.
Tervetuloa mukaan!
Tervetuloa mukaan!
Ryhdy Tutkiskelijaksi ja tilaa oma Tutkiskelija & Ikuinen ihmettelijä -paitasi!
Lataa ilmainen Tutkiskelija-taustakuva puhelimeesi.
Podcast
”Mitähän nuokin minusta ajattelee?” oli ennen pelottava ajatus. Nyt se on ihana ajatus. Me olemme tutkiskelijoita ja nämä ovat tarinoitamme.
Blogi
Löydä uusia näkökulmia, oivalluksia ja ajatuksia elämästä Tutkiskelijan silmin!
Tuotteet
Työkaluja oman potentiaalisi vapauttamiseksi heti tänään. 
Kaikki oikeudet pidätetään. - 2018 - Neway.fi - Evästekäytäntö & Rekisteriseloste