Katso tulevat valmennukset täältä!
Suosittuja blogi-kirjoituksia

Haluatko saada ilmoituksen uusista blogeista sähköpostiisi?

Kaikki tiedot on salattu eikä niitä koskaan jaeta kolmansille osapuolille.
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
Vähemmän on enemmän
 2.9.2018, Anu Vihonen
Joogaohjaajamme mukaan asana on täydellinen silloin, kun hengitys säilyy rentona. Jooga-asento tehdään vain siihen asti, että henki kulkee pakottamatta. Heti jos yritämme liikaa ja väkisin, elimistömme aktivoituu ja alkaa valmistua kamppailuun. Etäännymme joogan kehoa ja mieltä tasapainottavasta tarkoituksesta.

Mitä enemmän yritämme tietoisesti saavuttaa jotain tiettyä mielialaa tai tunnetilaa, ajaudumme usein siitä vain kauemmaksi. On hyvä luopua kontrollista ja pakottamisesta. Tällöin hyväksymme elämän sellaisena kuin se on, emmekä jää jumiin mielemme luomiin ajatuksiin. Seuraavassa aiheesta muutamia ajatuksia ja niiden avauksia:

Haluamme kontrolloida tunteitamme

Monikaan meistä ei haluaisi kokea ikäviä tunteita, vaan helposti työnnämme ne syrjään. Tuolloin tunteet tulevat mieliimme odottamattomilla hetkillä. Oleellista on luottaa siihen, että kaikki tunteet ovat ok ja toivottaa ne tervetulleeksi. Kun ottaa ikävän tunteen vastaan, se alkaa laimentua.

Haluamme olla onnellisia

Jos yritämme kaikin voimin olla onnellisia, energiamme menee onnen tavoitteluun. Kun hyväksymme myös surullisuuden osaksi elämää, meistä tuleekin onnellisia.

Haluamme turvallisen elämän

Jos yritämme tehdä elämästämme mahdollisimman turvallista ja ennakoitavissa olevaa, tunnemmekin olomme turvattomaksi. Hyväksymällä epävarmuuden osana elämää turvallisuuden tunne kasvaa.

Haluamme muiden rakastavan meitä

Mitä enemmän koetamme saada muut ihmiset pitämään meistä, sitä vähemmän rakastamme itseämme. Rakkaus ei tule muiden kautta, se löytyy sisältämme. Kun rakastamme itseämme, muutkin rakastavat meitä.

Haluamme muuttua paremmiksi

Mitä epätoivoisemmin ja nopeammin haluamme muuttaa itseämme, sitä riittämättömämmältä olomme tuntuu. Kun hyväksymme itsemme sellaisina kuin olemme, tapahtuu muutos ja kasvu kuin itsestään.

Vähemmän on enemmän.

 

Blogin alkulähteenä Mark Manson (Author. Thinker. Life Enthusiast)

NLP Trainer & Coach: Anu Vihonen

NLP Trainer & Coach, Social Panorama Consultant, Tutkiskelija & Ikuinen ihmettelijä

Anun lempeä ja johdonmukainen tapa ohjata osallistujia antaa kaikille tilaa kasvaa ja oivaltaa omaan tahtiin.

Anulla on pitkä kokemus hektisestä työelämästä ja yrittäjyydestä. Hän on työskennellyt 15 vuotta IT-alalla; viimeksi Hewlett-Packardilla Suomen, Eestin, Latvian ja Liettuan hankintapäällikkönä.

Yrittäjänä, kouluttajana ja coachina hän on toiminut runsaat 15 vuotta.
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
Jaa tämä sivu
Kaikki oikeudet pidätetään - Neway.fi 2018/2019 - Rekisteriseloste & Evästekäytäntö